Resultaat 1–12 van de 330 resultaten wordt getoond

Teleco sat systemen bestaan al 40 jaar. Teleco satellite is ooit begonnen met traditionele antennes. Door de jaren heen heeft Teleco zich verder gespecialiseerd in satellietschotels, met een grote variatie aan toepassingen voor camper, boot of caravan. Er zijn eenvoudige manuele schotelantennes, halfautomatische schotelantennes en volledig automatische systemen die zijn afgestemd op alle populaire televisiesatellieten.Teleco systemen kunnen eenvoudig op uw voertuig gemonteerd worden. De automatische schotelantennes vouwen dicht zodra het voertuig gestart of verplaatst wordt. Teleco sat Voor ieder toepassing is wel een teleco satellietschotel te vinden.

Teleco Manuele satellietschotels
Teleco manuele schotelantennes zijn eenvoudig te verplaatsen en gericht op optimaal gebruiksgemak. De Teleco Carry is eenvoudig in te klappen.

Het uitrichten van een satellietschotel op een digitaal signaal is minder eenvoudig omdat digitale satelliet tv een “alles of niets” signaal heeft, en moeilijker te vinden is. De MotoSat is een halfautomatische schotelantenne met een elektrische motor waardoor het richten op de satelliet ook sneller is. De MotoSat heeft een besturingsmicroschakelaar die de laatste hoek van de schotel in het geheugen opslaat. Hierdoor wordt het richten van de antenne uiterst eenvoudig.

Teleco Automatische satellietschotels staan voor kwaliteit
Met een automatische Teleco sat schotel kunt u op uw camper, boot of caravan met één druk op de knop al uw favoriete tv en radiozenders ontvangen in geheel europa. De Teleco automatische satellietschotels staan bekend als hoogwaardige volautomatische schotelantennes. Met een Teleco satelliet systeem koopt u een automatische schotelantenne van de marktleider in Europa. Ze zijn voorbereid om direct en eenvoudig o.a. Hot Bird, Astra19, Astra 23, Atlantic Bird3, Hispasat, (Thor) Astra 28, Sirius, etc. te ontvangen. De installaties zijn voorzien van alle noodzakelijke beveiligingen, zoals een automatische inklap beveiliging wanneer de auto gestart wordt.

Teleco schotelantennes zijn gebouwd van kwalitatief materiaal, wat de duurzaamheid ten goede komt. Zo is de aandrijving voorzien van tandwielen van staal en brons voor een uitstekend en altijd stabiel richten op de satelliet. Teleco systemen komen met 2 jaar garantie.