Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Formuler is een bedrijf dat zich specialiseert in development, design, productie en ondersteuning van digitale TV ontvangers en apparaten. Formuler heeft een zeer breed assortiment aan zowel lichte en compacte als producten van een normaal formaat.
Formuler richt zich vooral of de europese markt. Formuler produceert apparaten met zowel kabel, terrestriale en satelliet tuners. Alle apparaten zijn tevens geschikt als IPTV ontvanger met OTT en VoD services.
Formuler komt elk jaar uit met een nieuw apparaat in alle product-series. Gebruikers en dealers van Formuler weten dat de producten van formuler zeer betrouwbaar zijn, en dat mankementen zeer zeldzaam zijn.
Formuler is erop uit om zijn klanten te voorzien van producten van een hoge kwaliteit. Daarnaast staat goede klantenservice voorop zolang de klant wilt genieten van een Formuler product. Formuler voorziet klanten met het juiste product voor een vaste lage prijs. Het uiteindelijke doel van Formuler is om het toonaangevende bedrijf te worden op het gebied van IPTV Ontvangers.

HET ASSORTIMENT VAN FORMULER:
Formuler heeft diverse series aan producten omdat voor elke klant andere kwaliteiten voor een TV ontvanger belangrijk zijn.
De klassieke TV ontvangers van Formuler zijn de Formuler Z7+ en Z8 series. Dit is het beste van Formuler in een stijlvolle behuizing. Dit klassieke apparaat wordt geleverd met diverse upgrade opties, zo heeft de 5G versie een betere draadloze internet ontvanger dan zijn voorganger zonder 5G. Ook kunt u meestal kiezen uit een witte of zwarte uitvoering.
De Formuler Nano series is het beste van Formuler in een compactere verpakking. Deze IPTV ontvangers zijn nog steeds in staat het beste uit uw TV te halen, alleen zijn bij deze producten formaat en gewicht even belangrijk. Deze ontvangers zijn geschikt zodat ze makkelijk in het interieur weg te werken vallen of makkelijk mee kunnen op reis.
Tenslotte heeft formuler nog de S series. Deze serie aan producten is gemaakt om gebruikers van een iets klassieker ontvanger model te voorzien. Ook kunt u van Formuler diverse accessoires aanschaffen. Bent u op zoek naar een vervangende of extra afstandsbediening, dan kan dat natuurlijk gewoon via onze webshop. Ook zijn hier bijvoorbeeld Wifi Sticks, Een extra Tuner, HDMI kabel of adapter te koop.

VOORDELEN VAN FORMULER:
Het Belangrijkste voordeel van Formuler is dat zij de koploper zijn als het gaat om betrouwbaarheid. Met jarenlange ervaring als leverancier van Formuler kunnen wij u vertellen dat gemiddeld gezien deze apparaten het langst meegaan het het minst kapot gaan zonder aantoonbare of logische reden.
Formuler heeft diverse series aan producten zodat er voor ieder type klant het juiste product beschikbaar is. Dit heeft als voordeel dat u niet voor onnodige features van een apparaat betaald. Tegenover andere merken, heeft u dus een iets persoonlijker apparaat.

POPULAIRE PRODUCTEN:
Wij staan achter alle producten van Formuler. Maar natuurlijk staan wij het meest achter de nieuwste serie producten van dit merk. Bekijk bijvoorbeeld de Formuler Z7+ met 5G verkrijgbaar in zowel zwart als wit of de nieuwe Formuler Z8+ en sta versteld van de haarscherpe beeldkwaliteit en snelle hardware. Bekijk dit merk regelmatig zodat u altijd up to date bent van de nieuwste IPTV ontvangers van Formuler.